Работата в CIVITTA

ПРИКЛЮЧЕНИЕ

Ние ценим необикновените хора, които не искат да вършат ежедневни, повторяеми неща. Ние сме отворени към нови преживявания и предизвикваме статуквото. Тук никога не е скучно!

ИНТЕЛЕКТУАЛНО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО

Вярваме, че се учим от нашата работа посредством различни интелектуално-предизвикателни проекти, обхващащи различни индустрии, функции и локации.

НЕЙЕРАРХИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ

Ние ценим високата степен на отговорност и значението на приноса на всеки служител от първия му ден на работа. Очаква се от всеки да допринася за общия успех.

ГЪВКАВОСТ

Ние се стремим да създадем баланс между вършенето на работата и живота на служителите извън работното място, създавайки възможности за съчетаване на обучения, предприемачески дейности, хобита, спорт и семеен живот.

ЗАБАВЛЕНИЕ

В CIVITTA осигуряваме приятна работна атмосфера, социални събития, тиймбилдинг мероприятия и пътувания в чужбина за цялата компания.

Кой трябва да се присъедини към нашия екип?

Успехът ни се крие в талантливия и отдаден екип от професионалисти, които правят CIVITTA чудесно място за работа.

Начинът, по който работим:

  • Международни екипи и проекти
  • Нейерархична работна среда
  • Значими проекти, оставящи следа
  • Фокус върху развитие и напътствие на нашите служители
  • Конкурентно възнаграждение и възможности за обучения

Студенти & Наскоро завършили

Непрекъснато търсим млади таланти на нашите местни пазари, които искат да се развиват професионално, като участват в значими проекти в родните си страни и в международен план. Ако сте студент или наскоро завършил, ние предлагаме различни стажове и позиции на начално ниво, които ще отговарят най-добре на вашите нужди.

Кандидатствайте сега

Опитни професионалисти

Истински вярваме, че всеки може да стане управленски консултант и да приложи съответните си знания, за да насърчи промените в организациите и да остави следа върху обществото. Ако сте консултант с опит или експерт в определена индустрия, воден от желанието за промяна и иновации, ние разполагаме с всички възможности, за да ви помогнем да растете и да се развивате.

Кандидатствайте сега

Историите на нашите служители

Кариерно развитие в областта на консултантските услуги в CIVITTA

Истински вярваме, че успехът ни се крие в талантливия и отдаден екип от професионалисти, които правят CIVITTA чудесно място за работа. Насърчаваме служителите си да търсят приключението във всичко, което правят, и им помагаме да постигнат своите професионални и лични цели.

ASSOCIATE PARTNER

Води няколко екипа с увеличаваща се роля в напътстването на други колеги и развитието на бизнеса

SENIOR ANALYST / SENIOR CONSULTANT

Работи по-тясно с членовете на вътрешния клиентски екип и отговаря за определен работен поток в проекта, като например извършване на оперативен анализ, проучване на пазара, финансово моделиране и др.

JUNIOR ANALYST / JUNIOR CONSULTANT

Подпомага екипа с пазарни проучвания, анализи, събиране на данни, генериране на идеи и други оперативни задачи

PARTNER

Интелектуален лидер с дълбок опит в конкретни индустриални и/ или линии от услуги и собствено портфолио на клиенти

PROJECT MANAGER / TEAM LEAD

Носи пълна отговорност за изпълнението на проекта, гарантирайки, че той се изпълнява навреме и в съответствие с високото качество и бюджетните очаквания

ANALYST / CONSULTANT

Изпълнява по-обемни и по-сложни задачи, включително анализ и визуализация на данни, дефиниране и тестване на хипотези и др.

ТЪРСЕНЕ НА НОВИ КАРИЕРНИ ВЪЗМОЖНОСТИ?

Кандидатствайте сега и изградете своята кариера в CIVITTA, натрупайте международен опит и оставете своя отпечатък. Попълнете формата за кандидатстване. Нашият екип ще прегледа Вашата кандидатура и ще се свърже с Вас. За всякакви въпроси, свързани с Вашата кандидатура, изпратете имейл на [email protected].

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ

*Задължителни полета

Ниво на опит*
Предпочитана локация*
Документът не трябва да е по-голям от 2 MB

Вашата форма
беше изпратена успешно